A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ingestuurd op 24-08-2017


« Ga terug naar de stijve tepels overzicht »Naam: Tim2
@Xtl, je hebt helemaal gelijk ! Heerlijk genieten en je gevoelens laten gaan. Inderdaad gaat het niet om leeftijd en uiterlijk, maar om je eigen balans. Ik geloof dat we intenser genieten als we wat ouder zijn, het moment nemen. Het genieten wordt bij mij steeds intenser nadat ik de 50 voorbij ben .....we blijven heerlijk verder gaan met genieten


Naam: Fleur
Ik wil graag die meid zijn die tussen je benen ligt met mijn tong je klitje likkend en zacht bijtend, uren kan ik zo doorgaan terwijl we samen multi orgasmes hebben, geil mokkeltje ben jij net als ik.


Naam: Xtl
Zo iets kan ik niet in scène zetten. Wat je van mij ziet is wat er met mij is. Dat maakt me doorzichtig, bloot en kwetsbaar. Maar in het euforische gevoel van zo'n moment herwin ik mijn zelfvertrouwen. Dan voel ik me weer mooi en weerbaar. Dan durf ik spiernaakt zeggen waarop het staat: elke vrouw heeft het recht te genieten zoals elke man. Jong, oud, verminkt, gaaf, het doet er niet toe. Ondanks alles hebben we de rest van ons leven vóór ons. Tot de laatste dag maken we er iets van.


Naam: leendert
Xtl jij mag er wezen. mooi figuur en mooie borsten. en was je goed klaargekomen.


Naam: Tim2
@Xtl, dat moet fijn gewerst zijn als je zo kijkt ;-)


Naam: Xtl
Ik was aan het bijkomen van het klaarkomen.


Naam: Tim2
‚Heerlijk genieten‘, zou de tekst kunnen zijn


Naam:
Tekst:

Geef een cijfer: