A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ingestuurd op 24-08-2017


« Ga terug naar de stijve tepels overzicht »Naam: Xtl
Kom, Tim, kom gauw, ik wil je warmte achter, om en in me voelen. Ik wil je aankijken en grijpen, dààr waar dat het beste lukt. Mijn enkels om je sterke kont slaan, en trekken, jij in mij. Voor één keer een man.


Naam: Tim2
@Xtl, ik ga helemaal mee in je beleving en voel hoe mijn ‚kleine vriend‘ reageert op jou beleving. Mmmm zo mooi. Je hebt helemaal gelijk dat als je zelf speelt je precies weet wat lekker is en je het fijnste gevoel kunt laten opleven. Heerlijk met jezelf spelen, met je eigen gedachten is ook heel mooi en kan ook heel intens zijn. Ik laat het ook snel weer gebeuren .....


Naam: Xtl
ik voelde toen al een beetje nattigheid. Als ik eraan roerde kriebelde mijn onderbuik. Ik wilde, meer en meer. Op het eind kon ik er mijn ogen niet meer van af houden. Over mijn bol geworden borsten keek ik toe hoe die rijpe hand mijn jongemeisje verwende tot het klopte en ik met mijn hebben en houden als het ware over een achtbaan sjeesde. Een man is OK, een vrouw is beter, maar in de zevende hemel kom ik het snelst op mezelf.


Naam: Daan
Zéér zedig en geil mooi, maar kun je je kutje eens meer laten zien. Denk dat ze nog strak is.


Naam: Tim2
Wow, weer een hele mooie erotische foto, die gelijk hele warme gevoelens oproept. Ik krijg er allerlei heerlijke gedachten bij. Top !


Naam:
Tekst:

Geef een cijfer: