A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ingestuurd op 03-06-2016


« Ga terug naar de stijve tepels overzicht »Naam: Sven
Hoe kan dat ?


Naam: Manlief
Lieve Katja, Ik neuk haar zelden. Wel fluister ik haar voze verhaaltjes in de oren, waarvan ze soms zo heet wordt dat ze de dijen over elkaar wrijft en uiteindelijk zichzelf begint te vingeren. Relaties met mensen hier op de site heeft ze -bij mijn weten- niet, want -weet ik zeker- ze is meer een doener dan een prater. Liefst vrouwen, en fijnzinnigheid, uitstraling, stemtimbre en geur vindt ze, zowel bij vrouwen als bij mannen, belangrijker dan uiterlijk. Ze heeft graag spanning maar van het expliciete knapt ze af.


Naam: Bart
Ik heb een whow gevoel als ik dit zie, prachtige tietn.


Naam: Antwerp Giants
Mooi zeker met Katja daarbij , je hebt een volmaakt lichaam, maar wat is je echte voornaam XTL x


Naam: Katja
Je bent zoooooo mooi, je valt op jonge venten maar val je ook op keimooie meiden zoals ik, ik heb je een mooie repliek gegeven zonder antwoord. RAAAAR wil je mijn tieten likken dan lik ik je kut, je hebt majestieuse tieten hengen baby laat iets weten of vind je Bianca mooier ? Kusjes op je kut en tepels. Manlief wie is dat , je neuker ?


Naam: Joran
Schoonheid, ik ben zelf ober en de fantasie van je man is niet raar hoor. Ik krijg regelmatig uitnodigen van dames en koppels om te sexen. Ik ben vooraan in de twintig en het is me overkomen dat een man me vroeg om zijn vrouw te nemen terwijl hij toekeek. Het was een leeftijdgenote van jou en ook betoverend mooi. Ik heb enkel ingestemd om haar tieten te strelen en haar nadien te vingeren , was zr opwindend moet ik zeggen dus als je wil X


Naam: bianca
Ik wil je tepels afzuigen.........


Naam: Xtl
Die heeft Manlief vanmorgen genomen toen ik de kamer weer binnenwandelde. Op de originelen zie je een soort 3d schaduw, maar die lijkt onderweg een beetje verloren gegaan. Ook nog dank om me mooi te vinden. Als vrouw altijd leuk om horen, en Manlief gaat door zijn dak als jong volk met enige ondeugende aandacht naar mij kijkt.


Naam: Marc
dit zijn recente foto's vermoed ik. Wat heb jij een prachtig lijf op jouw leeftijd. Ongelofelijk !!!!!!


Naam:
Tekst:

Geef een cijfer: