A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ingestuurd op 03-06-2016


« Ga terug naar de stijve tepels overzicht »Naam: Ninajief
Nu is ze 60. Wou dat ik haar had meegemaakt toen ze op haar 35e voor het eerst een parenclub binnenstapte en zich liet klaarmaken door 3 prille 20ers en haar man. De mooiste vrouw ter wereld, nu niet meer maar ooit geweest. Zeker!


Naam: Mark
Milfmania !!


Naam: Sven
Gewoon de mooiste !!!!!!


Naam: Antwerp gGiants
ZOOOOOOOOOO lekker die meid, laat nog veel van je zien schatje


Naam: Ken
Wil je zo neuken tussen je bommers gewoon top op deze site.


Naam: Joep
wat een lijfje prachtige hooters


Naam: Sarah
Sorry, Xaviera, voor m'n uithaal eerder, ik had gebruikt en was een beetje emotioneel. Ik vind je eigenlijk mooier dan ik van een ander kon verdragen en dat was me amelaal teveel.


Naam: Xtl
Spijtig voor een aantal heel lieve mensen, maar ik heb voor meaelf uitgemaakt dat ik deze site niet langer zal ontsieren met mijn oude afgeleefde lijf. Dat was het dan. Het ga jullie goed.


Naam: xtl
Dat ik die horken hier op hun wenken ga bedienen, zeker? No way. 't Is overigens een tietensite en geen kutsite ;-)


Naam: Ninajief
Klik eens rechts op die foto, je kan daar de datum nog uit afleiden. Afbeelding is hooguit een week oud. Ik volg haar hier al een tijdje, alles wat ze zegt lijkt te kloppen: op die foto's van juni is dat mens 60. Zou haar eens willen ontmoeten maar naar Moordrecht is me wat ver.


Naam: Bent
Heb je een intieme relatie met Katja of Tatiana ?


Naam: Bent
Juist, dan moet je meer inventief zijn me dunkt, anders ben je een meelopertje !!! Wat is je relatie met Anneke of Bianca ,......en andere hier ? Super tieten heb je meid


Naam: Gino
Als ik alles lees op deze site ben je klaar om the queen of tits te verstoten van haar troon hier, dat is een hele prestatie maar dan wil ik eerst wzt meer duidelijke foto's zien, get real baby<<<<<<<<<<<<<<<<<<<; x


Naam: Luca
Rustig , dit is een unieke meid , vele meiden van 2O kunnen niet aan haar tippen, zelden zo een mooie vrouw gezien , ben 31j en ik wil haar graag voor altijd als mijn vriendin.


Naam: Sarah
Ik heb hier reeds meerdere keren mijn tieten laten zien en nooit met dergelijke ratings ik snap niet wat die XTL of whatever meer heeft ? ik VIND HAAR OUD EN AFGELEEFD ZONDER MEER? OUDE INZICHTEN NIKS WHOW KRN IK HIER HETERE MEIDEN; iK HEB ER NIKS AAN DAT JE MAN JE FILMT BOOOOORING ZEKER SM met met haar vent die toekijkt BOOOOOOORING. Laat je kut sien soals alle meiden hier anders ben je FAKE.


Naam: Katja
Vrienden , ze is top klaar voor een Lady gangbang, ze mag mijn kut likken en ik de hare keihard bewerken. Ik vind Anneke ook top maar deze meid wil ik dolgraag hebben voor 1? 2 ? 3 enz nachten maar wel zonder haar vent. Logisch toch.


Naam: Opa
Niet talmen, neuken die handel ben amper 56j ik vind haar zuper.


Naam: Jorgen
Anneke is jonger dat zeker maar eerlijk XTL is is ook perfect van lijfje, wat een tieten, stel je voor dat je die kan vast nemen en neuken .


Naam: Svan
Jorgen, die xtl kan niet tippen aan ons Anneke, ze moet zich nog bewijzen hoe inventief ze is , ik zie enkel oude mooie prentjes , laat haar iets nieuws brgengen zoals Annek tientallen keren deed , toch niet moeilijk, of is het de vent van xtl die stiekem inzend ? Graag puur natuur hedendaagse fotro. Je bent zo mooi meid ik ruk iedere dag op je tieten die ik wil volspuiten schat.


Naam: Jorgen
Die Bianca is super hot op deze site

Naam: Tom
Heerlijk, Bianca, wil ook haar kut verwennen prachtige tepels en tieten maar is dit alleen een onderonje van vrouwen of doen wij ook nog mee.


Naam: bianca
Ik wil je tongzoenen.......


Naam: Marc
Prachtige body xtl. En ook fijn dat je je knappe gezicht niet langer verbergt. Spijtig genoeg zijn de foto's niet zo scherp. Maar een dikke 10 hoor !


Naam:
Tekst:

Geef een cijfer: