A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ingestuurd op 21-12-2015


« Ga terug naar de stijve tepels overzicht »Naam: joep
Tatiana, zalig je comments en verhalenlijn maakt me telkens zo heet die geile replies van je. Graag deze mooie foto kwart naar rechts draaien en dan krijg ik en anderen een mooie inkijk tussen je mooie benen en natuurlijk je grotje dat zo graag zou likken en eeuwig lang aan je clitje zuigen en je zo multi orgasmes bezorgen. Heerlijke babe.


Naam: Sam
Geile Tatiana, heb ik het mis dat je hier klaarzit om lekker gebeft te worden. Ik kom er zo aan


Naam: Marco
Als ik voorheen fantaseerde over een ander ras of over een exotische schoonheid ging mijn voorkeur altijd uit naar de Aziatische dames, maar sinds ik jou hier kan bewonderen ben jij toch mijn exotische schone nummer één hoor.


Naam: Masseur
Ook voor deze foto zie comment andere foto.....


Naam: Tatiana Naakt
Sorry, ik was mijn naam vergeten te vermelden bij onderstaande commentaar.


Naam:
GELUKKIG NIEUWJAAR !!! Moge dit jaar al jullie wensen uitkomen. Ook weer speciale dank aan alle mensen die zich hier de moeite troosten om telkens weer boeiende commentaren te posten. Beste Leendert ik zal mijn best doen om een lesbisch verhaal over Katja, Anneke en mij te schrijven, helaas heb ik daar nog geen tijd voor gehad maar dat komt nog hoor. Fenna, Elke, Jens, Thomas, Sam, Dieter, Dirk, Antwerp Giants, Milf Neuker, Masseur, Sven, Jo, Dirk, Jorgen, Peter en Seppe jullie ook nogmaals bedankt voor jullie leuke ideeën, tips en voorstellen. Lieve Tamara en Lance, super bedankt voor jullie leuke commentaar en uitnodiging, ik moet toegeven Tamara, dat hetgeen je schrijft mij zeker niet onberoerd laat en als je jou mooie a cup tietjes hier zou posten zou ik er zeker van genieten maar ik heb een relatie en denk dat swingen niet direct zal lukken, toch heel fel bedankt voor jullie interesse. Daan, jou verhaal is ook kei opwindend, ik zal ook eens iets in die aard fantaseren en neerpennen. Beste Iban, op je vraag of ik alleen ben als ik met mezelf speel… soms wel maar ik heb er ook geen moeite mee om dat te doen in het bijzijn van andere, ik denk dat ik anders hier ook niet zo open en bloot mijn foto’s zou durven posten. xxx


Naam:
Tekst:

Geef een cijfer: