A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ingestuurd op 04-08-2013


« Ga terug naar de stijve tepels overzicht »Naam: plumplumploe
jonas ik ben het wel met jou eens maar ja. ik kijk altijd nog vaak naar october 2012 de 3e foto indi heet ze. ik heb nog nooit een lekkerder wijf gezien ongelooflijk lekker ding is dat. kijk maar eens october 2012 3e foto.


Naam: Jan de Draayer
Mooie vrouw met mooie borsten. Ik ben blij met je foto


Naam: jonas
Wat de laatste maanden speelt is dat klasse meiden gewoon wegblijven van deze site en dat kan niet de bedoeling zijn als ik zelfs zie dat KENNERS ? hierop positieve comments geven dan zeg ik triestig en is het einde van deze site nabij .


Naam: dedromer
wat een mooie vrouw ben jij en super tepels daar kan een man nou lekker mee spelen elk uur van de dag en lekker lang om ze hard te maken, de meeste vrouwen willen alleen maar als ze geil zijn maar jij bent een echte vrouw zo als het hoort volgens mij gevoel de dromer


Naam: Manon van Wijk
Rosaana als je niet bh kan betaalen dan hoeve je niet in kledincontener te gaan maar ik hep nog wel ene niewe bh voor je mag je grates ehebbn als je wilt de bh is voor d verder tits zijn wel goed hoor maar wel stom dat je zoo over je kinderen praat ik woon ook in een oude stadsweik maar mun kinderen zijn ales voor mij oke


Naam: Rosanne
Ja Piet-Jan, het geld kan ik goed gebruiken. Zoals de bouwvakker in Juli al aangaf ben ik vroeger hoer geweest en snoepte vaak van de cocaine en heroine, dus uit die tijd heb ik geen cent overgehouden. Ik heb 16 kinderen aangemaakt maar ben ze gelukkig allemaal uit het oog verloren, ik zou de verzorging ervan toch niet kunnen betalen. Ik woon in een bouwvallig huurwoninkje in een pauperwijk, maar de huur is ontzettend hoog. Ik kan zelfs geen BH's kopen, ook geen kwart-cup BH's van de action. Maar ik zal vannacht eens in de kledingcontainer van het Leger des Heils kruipen, misschien vind ik er eentje. Helaas heb ik niemand kunnen vinden die mijn tepels stijf zouden willen zuigen, dus de foto's voor volgende maand zien er ongeveer hetzelfde uit als die van deze maand.


Naam: Piet-Jan
Fijn dat je zo over me schrijft, Rosanne. Plaats gauw een foto van je tieten in zo'n bustelifter. Dat vind ik super geil. Het liefst zou ik die BH's betalen, maar ik heb geen adres of bankrekening om het geld te storten. Laat snel je tieten weer zien in je kwart-cup BH> Lieve kusjes van Piet-Jan.


Naam: Rosanne
Hee Geilneef, heel lief wat je schrijft ! ik vind het ook heerlijk als jij jouw zaad over mijn tepels,borsten en mijn lijf wilt spuiten ! Ik wil jouw sperma ook IN mijn lijf. Piet-Jan vind ik ook lief. Ik zal mijn slappe tepels laten stijf zuigen, Piet, al heb ik gevoeloze tepels en ik heb voor jou al een paar kwart-BH's gekocht om mijn tieten te steunen. Door borstvoedingen heb ik uitgehangen slappe tieten. Het vel van mijn tieten is door de zwangerschappen heel erg uitgerekt en als ik sta hebben mijn tieten een sinaasappelhuid.X


Naam: De Geilneef
Hee Rosanne, hier de geilneef, wil nog steeds m'n zaad over je lijf spuiten, lijkt me heerlijk


Naam: Piet-Jan
Rosanne, trek je niets aan van die smerige commentaren. Zo te zien ga je er op vooruit. Alleen je tepels nog stijf laten zuigen en dan een nieuwe foto plaatsen. Liefst met een kwart-BH om je tieten wat te steunen.


Naam: tepelhovenier
Eens met Jelmer, meer dan genoeg gezien van Rosanne Wacht op betere tijden(foto's)


Naam: Jelmer
hee Rosanne, moet dit nou..... ik word hier zoooooooo moe van..


Naam:
Tekst:

Geef een cijfer: