A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ingestuurd op 06-05-2011


« Ga terug naar de stijve tepels overzicht »Naam: luiz
bobby dit plaatje is al even geleden. misschien kijk je er nog wel eens naar. ik moet je zeggen je bent de beste van deze site. laat nog eens even van je horen. je geweldige malse borsten zijn voor altijd in mijn gedachten xxx


Naam: de kenner
bobby wat een supergeile foto van jou. je hebt werkelijk super tieten met als toegift je geschoren kutje. ga zo door schat, ik vergaapt me aan je.


Naam: Kees
OeiOei, wat ben ik verschrokken van jouw foto. Vreselijk. Als je getrouwd bent, is je man zeker blind of heeft geen gevoel.Het kan ook zijn dat jij hem vreselijk geil maakt met jouw hoerig gedrag. Voor mij hoeft het niet.


Naam: jawadde
Dedromer zit met ne serieuze delirium, mijn gedacht ! 3x dezelfde commentaar Ún schrijven dat dit aantrekkelijk is, waar gaan we naartoe met deze wereld !!!!!!!!!!


Naam: dedromer
wat een super vrouw heel mooi en wat een fijne lekkere droom dank je wel dedromer


Naam: dedromer
wat super mooi wat een droom vrouw dank je wel voor deze mooie droom


Naam: dedromer
wat super mooi wat een droom vrouw dank je wel voor deze droom


Naam: Bouwvakker
Ik kom net van de Ikea en dat was me daar een patat zeg. Ik koop 2 bloempotten van 1,49 euro per stuk dat maakt samen dan 2,98 euro dacht ik. Kom ik bij de kassa en betaal met 5 euro flap en wat denk je wat ik terug krijg? 2 euro. En die 2 cent dan? vraag ik nog. nee meneer die krijgt u niet terug zegt die kassa geit. ik heb me daar een stampij staan maken daar bij die kassa ik was laaiend. Ik sta daar te schreeuwen en schop een plank uit een stelling en een ouwe tas stamp ik plat en daar komen 2 beveiligings figuren aan en ik word meegesleept naar een kantoor van de beveiliging. Ik zeg nog tegen die lui zo kunnen jullie de winst mooi opkrikken he, want alle prijzen bij jullie eindigen op 49, dus als je 1 of 2 artikelen koopt ben je altijd de lul. Dat vond die ene beveiliger ook wel en toen kreeg ik van die ene dan toch nog me 2 cent terug. En die andere heeft me bloempotten nog even afgehaald bij kassa 4. Het kan dus wel maar je moet er wel achteraan daar.


Naam: dikkie turf
Ik heb mijn pik nog nooit zo snel omlaag zien zakken ...


Naam: Ernst
ik ben nu ff zonder de rest , maar ik heb vandaag ff in de historie gekeken van deze site en ik moet helaas concluderen dat de foto's die ingezonden worden helaas niet meer zo zijn als voorheen , waar zijn de dames die zich mooi en uitdagend laten fotograveren en met nadruk de borsten en tepels goed laten uitlichten , natuurlijk wel respect voor degene die zich wel op de site plaatsen , maar een oproep aan al het moois en lekkers laat 2011 een mooi borsten en tepel jaar worden !!


Naam: Ernst ...... en de rest
Kijk liever naar sinterklaas ! Die geeft je tenminste nog wat want dit is 200 pond vet schoon aan de haak !


Naam: Peter
Zeker wel geile tieten hoor! beter als de rest wat hierop staat. en wil dat kutje ook wel goed doorlikken xx


Naam: Zuiger
Bobby jij staat op de verkeerde pagina. Je moet naar de site Superhangtieten, dan word je kampioen van het jaar met je hangers en je slappe tepels. Je kut is ook maar half heschoren. Brrr.


Naam: hondje
Bobby'tje zit waarschijnlijk achter 1 van die 2 ........ tja, borsten zeker ?


Naam: eter
Mijn honger is over, foei !


Naam:


Naam: Bobby
Joan in fishnet. Zie stijve tepel linker borst.


Naam:
Tekst:

Geef een cijfer: