A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ingestuurd op 01-03-2010


« Ga terug naar de stijve tepels overzicht »Naam: kenner
eindelijk nog eens echte, mooie Ún grote borsten waar iedere man geil van wordt !! met deze zachte vruchten zou ik uren kunnen spelen, bedankt xx


Naam: Frank
90D, wat heb jij toch een paar heerlijk tieten en geile tepels.Wat zijn ze groot!! Wat zou ik deze tieten toch eens graag willen verwennen. Heerlijk!!! Hopelijk blijf je me nog lang en vaak verwennen met jouw lichaam.Ik verlang nu al naar de volgende (ondeugende) foto's van jou!! X-jes op jouw mooie tepels


Naam: de bouwvakker
Mijn enige kritiek is: deze zomer gewoon topless of naakt naar het strand, dan krijgt oe niet van die kleurverschillen. En die tieten mogen ook wel es een kleurtje hebben. Maar verder dikke prima tieten. De verhouding tepel - tepelhof - tiet is precies goed. Niet aan sleutelen verder, is goed zo. Ik kijk nog even of deze in de bouwkeet komt te hangen. De chef vindt het vast wel goed maar we mogen op de bouw niet meer rukken in de baas zn tijd. Alleen nog in de koffiepouzes en met de schaft. Maar tis nu toch effe te koud in de keet. Dus print em van ut voorjaar wel uit.


Naam: Jos
Perfect natuurlijk gewoon ! Zaaaaaaaaalige tepelhoven en tepels x Graag meer vanuit andere posities ?


Naam: Jorn
zeker de perfecte borstjes heel geil gewoon!


Naam: pietjan
kunnen wij deze maand nog meer foto's van je tegemoet zien? graag een naam erbij mijn borstjes is zo algemeen


Naam: 90D
Pietjan, Inderdaad, ik ben dezelfde ;-) Hier lichtjes voorover gebogen en vorige maand "borst vooruit". Bedankt voor de hele leuke reacties, groetjes, x.


Naam: pietjan
uit het overweldigende aanbod maart 2010 ben je voor mij "the number 1" heerlijke natuurlijke borsten en tepels meer van deze foto's zullen mijn goedkeuring wel kunnen wegdragen. ben je trouwens dezelfde als de vorige maand onder de noemer 90d?


Naam:
Tekst:

Geef een cijfer: