A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ingestuurd op 01-03-2010


« Ga terug naar de stijve tepels overzicht »Naam: Vakantieman
He babe in welke plaats woon je nu ? Want uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat je verhuist bent !Als dat zo is moet ik het schapehuidje ergens anders mee naar toe nemen .


Naam: tittin
Leg me toch maar liever op een zacht schapehuidje voor de open haar, lieverd. Dan geef je me een paar centimeter meer dan in de koude sneeuw. Thuis krijg ik het vaak, maar ik ben een beetje gulzig ;-)


Naam: Vakantieman
Zo , krijg je thuis niet veel meer ? Smeek je nu om mijn warme zaad , je kunt het krijgen met pik klopt van verlangen , ik verlang naar jou soppende doos ,heb zin om aan je klitje te sabbelen let me know when you want to fuck in the snow !!


Naam: tittin
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh, lekkere vent, naai me, naai me. M'n kutje druipt, toon me je kloppende pik!!!


Naam: Vakantieman
Ik wil je nemen in de sneeuw , en laat je kutje smelten met mijn warme zaad ! En dan wil ik je hete schaamlipjes om mijn warme sokkel !En zal dan heerlijk in je breipotje roeren !


Naam: tittin
Aan vakantieman: mmm, moet toegeven dat ik dat geil vindt. Mannen leegzuigen in kleedhokjes. Je gaf me best veel zaad? Hoezo, de eerste?


Naam: Vakantieman
Jazeker ken jij mij , we hebben eens samen onder de douche gestaan in een welnesscentre en nadien hebben we in hetzelfde kleedhokje elkaar verwend ! Jij was de eerste die mijn warme zaad doorslikte !


Naam: tittin
Hoi vakantieman, ken ik jou???


Naam: Vakantieman
Hey Marion zo heb ik je in de vakantie niet gezien lag je toen met die animator te ketsen ? , alles goed in de Zegge doe Frans de groeten van ons , hopelijk tot volgend jaar !!


Naam:
Kom teef, steek die andere joekel ook in je mond. Je kunt het!!!


Naam: geilepier
hoelang is die al dood


Naam: pietjan
is dit een foto uit opsporing verzocht? afschuwelijk.


Naam:
Tekst:

Geef een cijfer: