A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ingestuurd op 26-11-2009


« Ga terug naar de stijve tepels overzicht »Naam: verwenner
nou ik hoef geen rechtstaande! kom er liever zelf naast liggen! Dus zeg maar wanneer ;-) haha groetjes van een 30jarige leuke vent uit utrecht


Naam: Jos
Het mooiste is uw aangezicht ! Hou aub je kleren aan want die borsten moet je echt ondersteunen en die tepelhoven zijn niet om aan te zien. Het is wel triestig dat de fotonemer zichzelf opgeilt met zijn eigen commentaar ..


Naam: jan
Geen probleem Tittin, ikzie je het lieft zonder setje...........


Naam: tittin
OK, als jullie het goedvinden hierna nog een rechtstaande, alhoewel ik behoorlijk tipsy was en ik helaas mijn setje niet meer aangetrokken kreeg. Sorry !!!


Naam: jan
gewoon super die tweelingen van je


Naam: roadster
He kanjertjuh, stuur eens een foto met een super setje aan, als je wilt uiteraard, worden het inderdaad een stel mooie warme dagen zo voor de feestdagen, als je er geen hebt ga ik er zo een voor je halen, zo eentje waar je wereldborsten uitknallen, meisje, wat een prachtlijf !!!!!


Naam: pietjan
heerlijke borsten en super tepelhoven. ga mee met de naamloze eerste reactie, volgende keer een rechtopstaande foto. verheug mij daar nu al op, liever geplaatst in november dan in december. zeker voor de donkere dage voor kerstmis kiji er naar uit


Naam: roadster
He superkanjer, wat een wereld foto weer, heb toch stiekum iedere keer even lopen kijken of er alweer een nieuwe van je op stond, een uit duizenden ben je joh, helemaal te gek!!!! met jou zou ik wel saampies oud willen worden, iedere dag een feest.


Naam:
kan je ook eens een rechtstaande foto nemen ?


Naam:
Tekst:

Geef een cijfer: