A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ingestuurd op 27-02-2009


« Ga terug naar de stijve tepels overzicht »Naam: Maridel
Gelukkig maar dat het zo afloopt!Ik vond het een heel goed boek Heb dr echt van gteneon!Ben je van plan om nog een boek te schrijven?


Naam: JAN
dat is dan zes keer klaarkomen, ik trek me suf wat een heerlijke meiden


Naam: Angsthaas
He bouwfakker, die foto is gemaakt in Wilibi Flevo vorig jaar op de enige zomerdag die 2008 rijk was. Pfuuhh, wat heb ik liggen kezen op die wijfen! Ik had echt geen drup meerr in me zak toen ik naar huis ging met een volledig afgeneukt apparaat in mijne broekske. 6 Kutten !! Dat ik dat nog heb mogen meemaken...


Naam: wim
twaalf borsten op een foto hoe krijg je het voor elkaar


Naam: jack
hmpf.......dit is niet in mijn dorp te vinden......


Naam: bob
ooo wat mooi 6 van die lekkere meiden ik trek me lekker ff af bij het kijken naar de foto


Naam: jeroen_s
dit ziet er goed uit ! ik neem ze alle 6, en geef ze een door smeer beurt!


Naam: Piet
Laat in de Maart meer van jullie zien , want het ziet er lekker uit. Ik wordt hier geil van en wil er gewoon lekker tussen.


Naam: De bouwvakker
Fantastisch!!! Het paardijs bestaat dus nog steeds. In welk bos is dit? Gaarne even de lokatie er bij vermelden, dan zal ik ook eens het bos betreden als mijne zak op springen staat, dat is ongeveer 2 maal per week. Maar pas op voor teekebeten, dat kan erg gevaarlijk zijn, ik zou mij voor kunnen stellen dat deze lekkere wijven wel door geile teeken besprongen zullen worden. Ik ga voor nummer 5 met de platte tetten, daar hou ik wel van. Die dikke titten mot ik niet, nou ja als het er aan zit moet je het er maar mee doen, maar vaak zit het alleen maar in de weg, ik heb al es beleefd dat een vrouw begon te slaan met haar tettekes, dan is het maar beter dat ze niet te groot bunt, voor ie het weet heb je een harsenschudding. Ik ga nu even aan mijn pik trekken, met als fantasie dat ik op nummer 3 lig te kezen en het kutje van nummer 5 aflik en dat die andere 4 toekijken met een dildo in hunne dozen.


Naam: Keurder
Ik denk wel dat ik die 6 kutten zou kunnen likken , maar mij eens 6 maal lekker laten pijpen neen dat gaat niet , zijn de tettekes van nr 5 leeggezogen ? de poes 4 met dat lang haar is mijn lieveling .


Naam: jerre
mooi ! ik zou ze allemaal wel willen !


Naam:
Tekst:

Geef een cijfer: