A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ingestuurd op 21-02-2008


« Ga terug naar de stijve tepels overzicht »Naam: peet
Lekker op die stijve tepeltjes knabellen.


Naam: henkje
die mogen er wezen ;) als jij met mij zou zwemmen zou het niet alleen zwemmen worden en dat weet je zelf ook wel ;) egwoon lekker in een hokje ;)


Naam:
Ik wil wεl met je zwemmen .Een lekkere griet waar ik mijn zaad op schiet


Naam: badmeester
hiervoor zou je toch de hele zomer aan het water willen staan


Naam: Buurman
Dit moet wel erg koud water zijn!


Naam: wil
prima verhoudingen leef gezond en je ziet er na dertig jaar nog goed uit


Naam:


Naam: de geile ridder
Uw lach is zo lief


Naam: Bart
Lekker zuig tepels, ken er een avond mee spelen.


Naam: Eddy
Heerlijke stijve tepels, om aan te zuigen


Naam: ghost
Ik wil wel even met u poedelen in uw bad en bed en mijn zaad in uw inwendige sproeien.


Naam: oeroeboeroe
Een meerderheid van de Nederlandse vrouwen piekert er niet over komende zomer zonder topje in de zon te gaan liggen. Een derde van de vrouwen vindt het gek genoeg wel leuk als mannen naar hun borsten kijken. Van de ruim 2000 ondervraagde vrouwen gaf slechts 17 procent aan het helemaal niet op prijs te stellen wanneer mannen naar hun borsten staren. Uit de enqu?te blijkt dat de Hollandse vrouw redelijk tevreden is over haar borsten. Zelfs als esthetische borstoperaties volledig zouden worden vergoed dan voelt 57 procent daar niets voor. Toch heeft 52 procent 'wel eens twijfels' over hoe zij bedeeld is. 21 Procent denkt dat haar borsten te klein zijn, 19 procent vindt de vorm niet mooi en 12 procent meent dat haar borsten te groot zijn. Mannen zijn opvallend goed te spreken over de borsten van hun vrouw/vriendin. Van de ondervraagde mannen zegt 91 procent het niet nodig te vinden dat zij iets aan haar borsten laat veranderen. Bovendien vindt hij het helemaal niet vervelend als andere mannen naar haar borsten kijken.


Naam: pleef
A wel, om een goede oordelen over deze tiets zoe ik toch eerst moeten voel er aan, zo om dan een cijver in het selecteer hokje aanblazen


Naam:
Tekst:

Geef een cijfer: